otakar

Otakar Šenovský – střih


26. 3 1979 narozen v Gottwaldově
1993 – 1997 absolvoval Střední podnikatelskou školu ve Zlíně
1997 – 1999 studium Vyšší odborné školy filmové v Písku
1999 – 2000 základní vojenská služba (opravář ručních zbraní)
2000 – 2002 student Filosofické fakulty Univerzity Karlovy, obor filmová věda
2002 – 2007 student Filmové a televizní fakulty Akademie múzických umění
2005 hlavní cena MAXIM FAMUFEST 2005 za střih filmů Nejlepší je pěnivá a Svatyně

Filmografie:

Fádní odpoledne, 1999, režie
Stařena, 2002, střih
Nepij to!, 2003, režie, střih
Opitzova žena, 2003, střih
Čekání na Widora, 2003, střih
Pokoj, 2004, střih
Jarmila se vrátila, 2004, střih
Ládík je nejlepší v okrese, 2004, střih
Otevřený prostor, 2005, střih
Svatyně, 2005, střih
Jehovova organizace / Je jen jediná cesta k životu věčnému – Kráčíš po ní?, 2005, střih
Nejlepší je pěnivá, 2005, střih
Hrůzné náhody, 2007, střih
Den jednoho herce, 2008, střih
František je děvkař, 2008, střih
Zoufalci, 2009, střih

Linda Radim Tonda Otakar Dagmara Silvie